Sinuiksi-chatSinuiksi-palvelu järjestää yhteistyössä Tukinetin kanssa chat-vertaisryhmiä, jotta jokaisella seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvalla tai identiteettiään pohtivalla olisi mahdollisuus saada liveaikaista vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. Chatissa keskustellaan anonyymisti nimimerkin suojissa. Kaikkia chat-ryhmiä vetävät Sinuiksi-palvelun vertaisohjaajat. 

Liittymisohjeet löydät sivun lopusta.

Sinuiksi-chatit sateenkaari-ihmisille syksyllä 2019

Näet suorat linkin chat-kalenteriin Tukinetin-sivulla.

Sinuiksi-chat sateenkaarinuorille

Ke 02.10. klo 17-19 (2 tuntia)
Ke 09.10.
Ke 23.10.
Ke 06.11.
Ke 13.11.

Tule mukaan anonyymiin verkkovertaisryhmään juttelemaan sateenkaarinuorten (seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten) arkea koskevista aiheista, kaapista, ulostulosta, läheisten suhtautumisesta, omana itsenä olemisesta, identiteeteistä ja ihmissuhteista.

Sinuiksi-chat sateenkaarisenioreille
Pe 27.09. klo 15-16 (tunnin)
Pe 25.10.
Pe 22.11.
Pe 20.12.

Sinuiksi-palvelu järjestää yhteistyössä Setan seniorityön kanssa chat-vertaisryhmiä, jotta jokaisella seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvalla ikäihmisellä olisi mahdollisuus saada vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Tule keskustelemaan luottamuksellisesti sinua mietityttävistä aiheista kuten ikääntymisestä, läheisten suhtautumisesta, tuen tarpeesta tai vain halusta puhua muiden kanssa! Chatissa keskustellaan anonyymisti nimimerkin suojissa.

Sinuiksi-chat seksuaalisesta suuntautumisesta (täsmäteemat alla)
Ma 14.10. klo 17-19 Lesboudesta
Ma 21.10. klo 17-19 Homoudesta
Ma 28.10. klo 17-19 Bi- ja panseksuaalisuudesta
Ke 20.11. klo 17-19 Aseksuaalisuudesta

Tervetuloa keskustelemaan anonyymisti verkkovertaisryhmään kaikesta aihepiiriin liittyvästä mm. kaapista, oletuksista, roolimalleista, sateenkaariyhteisöstä, läheisten suhtautumisesta, ihmissuhteista ja oman identiteetin ulottuvuuksista.

Sinuiksi-chatit sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville

Ti 15.10. klo 17-19 Kaappi-chat ulostulon kysymyksistä

Kaappi-chat on suunnattu kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville, jotka pohtivat ulostuloa läheisilleen tai muissa yhteyksissä. Kuka on luottamuksesi arvoinen? Miten ulostulo olisi turvallisinta tehdä? Miten varautua siihen, jos vastaanotto ei olekaan myönteinen?

Ma 02.12. klo 17 Myöhäisherännäisille

Voiko seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuoli-identiteetti muuttua? Mitä identiteetin löytämisestä seuraa? Miten tulla kaapista aikuisiällä? Mitä lapset ajattelevat, kun vanhempi löytääkin samaa sukupuolta olevan kumppanin tai oman sukupuoli-identiteettinsä? Kuinka ympäristö reagoi?

Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä (täsmäteemat alla)
Ke 25.09. klo 17-19 Muunsukupuolisuudesta
Ke 30.10. klo 17-19 Transfeminiinisyydestä
Ma 18.11. klo 17-19 Transvestisuudesta
Ma 25.11. klo 17-19 Transmaskuliinisuudesta
Ma 16.12. klo 17-19 Sukupuolen moninaisuudesta

Tervetuloa keskustelemaan anonyymisti verkkovertaisryhmään kaikesta aihepiiriin liittyvästä mm. itsemääittelystä, kaapista, oletuksista, roolimalleista, sateenkaariyhteisöstä, läheisten suhtautumisesta, ihmissuhteista ja oman identiteetin ulottuvuuksista.

Sinuiksi-chat hengellisyydestä
Ti 17.09. Klo 17-19 Eheyttämisestä
Ti 01.10. Klo 17-19 Hengellisestä väkivallasta
Ti 29.10. Klo 17-19 Mahtuuko usko sateenkaari-yhteisöön?
Ti 03.12. klo 18-19 Hengellisyydestä

Tervetuloa keskustelemaan anonyymisti verkkovertaisryhmään sateenkaarevuuteen ja hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä. Voiko uskon ja sateenkaari-identiteetin yhdistää?

 

LIITTYMISOHJEET:

Liveryhmiin osallistuminen on helppoa. Voit kirjautua Tukinetiin omalla anonyymillä käyttäjätunnuksella, kun olet täyttänyt lyhyen rekisteröitymislomakkeen. Saat käyttäjätunnuksen heti käyttöösi lähetettyäsi lomakkeen. Tervetuloa mukaan!

Tukinettiin rekisteröityminen: www.tukinet.net
Tukinet-liveryhmät:  Liveryhmän perusperiaatteissa on myös pelisäännöt -kohta, johon kannattaa perehtyä: www.tukinet.net

....................................................................

 

Sinuiksi-chatin mainoskuva