Sinuiksi-chatValtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi järjestää chat-vertaisryhmiä, jotta jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus saada liveaikaista vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. Kaikkia chatteja vetävät Sinuiksi-palvelun kouluttamat vertaisohjaajat.

Syksyn 2018 chat-aikataulu tullaan julkaisemaan tällä sivulla mahdollisimman pian.

Tällä hetkellä jo tiedossa olevia chatteja ovat:

Ke 19.9. klo 18-20 Sinuiksi-chat lestadiolaisuudesta

Onko mahdollista yhdistää lestadiolaisuus ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluminen? 
Tämä sinuiksi-chat toteutetaan yhteistyössä Taakasta voimavaraksi -hankkeen kanssa. Työntekijöiden lisäksi chatissä on mukana lestadiolaistaustainen vertaisemme.

Ke 17.10. klo 18-20 Sinuiksi-chat karismaattisesta kristinuskosta

Onko mahdollista yhdistää karismaattisuus ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluminen? 
Tämä sinuiksi-chat toteutetaan yhteistyössä Taakasta voimavaraksi -hankkeen kanssa.

Ke 14.11. klo 18-20 Sinuiksi-chat ”eheyttämisestä”

Oletko yrittänyt muuttaa seksuaalista suuntautumistasi tai sukupuoli-identiteettiäsi tai oletko kokenut painostusta tällaiseen? Tervetuloa keskustelemaan kokemuksistasi anonyymisti. Tämä sinuiksi-chat toteutetaan yhteistyössä Taakasta voimavaraksi -hankkeen kanssa.

Liveryhmiin osallistuminen on helppoa. Voit kirjautua Tukinetiin omalla anonyymillä käyttäjätunnuksella, kun olet täyttänyt lyhyen rekisteröitymislomakkeen. Saat käyttäjätunnuksen heti käyttöösi lähetettyäsi lomakkeen. Tervetuloa mukaan!

Tukinettiin rekisteröityminen: www.tukinet.net
Tukinet-liveryhmät:  Liveryhmän perusperiaatteissa on myös pelisäännöt -kohta, johon kannattaa perehtyä: www.tukinet.net

Sinuiksi-chatin mainoskuva