Kysy neuvoa

Voit kysyä meiltä mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen (mm. a-, bi-, homo- ja panseksuaalisuuteen tai lesbouteen) ja sukupuolen moninaisuuteen (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuuteen, transvestisuuteen, gender- tai queer-identiteettiin) liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, parisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, yksinäisyydestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

Viestin julkaisu
Voit valita saako viestisi ja saamasi vastauksen julkaista arkistossa anonyymisti. Kaikki julkaistavat viestit käsitellään toimituksellisesti anonymiteetin varmistamiseksi. Tutustu palvelun yksityisyyden suojaan ja käyttöehtoihin.
Jätä tyhjäksi

Ota yhteyttä

Nettilomake

Voit käyttää tällä sivulla olevaa lomaketta täysin anonyymiin yhteydenottoon.

Puhelinneuvonta

Voit soittaa numeroon 044 300 2355

Sähköposti

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen neuvontapalvelu@sinuiksi.fi

Päivystysajat

Päivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 19–21

Neuvontatyöntekijämme vastaavat puhelimeen ja kirjallisiin kysymyksiin päivystysaikoina. Voit lähettää viestin verkon kautta koska tahansa. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Aiheiden kiireellisyydestä riippuen viesteihin pyritään vastaamaan noin viikon viikon sisään.