Kysy neuvoa

Voit kysyä meiltä mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen (mm. a-, bi-, homo- ja panseksuaalisuuteen tai lesbouteen) ja sukupuolen moninaisuuteen (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuuteen, transvestisuuteen, gender- tai queer-identiteettiin) liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, parisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, yksinäisyydestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

Hyvä asiakas

Sinuiksi-palvelun anonyymivastauspalsta avautuu uudelleen kun saamme uuden verkkosivuston luotua todennäköisesti maaliskuuhun 2018 mennessä.

Tänä aikana voi lähettää kysymyksesi vastattavaksi sähköpostitse osoitteeseen: mikko.vaisanen@sinuiksi.fi tai soittaa Sinuiksi-puhelinpäivystykseen, joka on avoinna maanantaina ja torstaina klo 19-21 numerossa 044 3002355.

Jos numero on varattu, niin yritä myöhemmin uudelleen tai lähetä halutessasi tekstiviesti. Olemme sinuun yhteydessä vapauduttuamme.

Myös Sinuiksi-chatit jatkuvat verkkosivu-uudistuksen ajan. Chat-kalenteri vahvistuu tammikuussa.

Ystävällisesti

Mikko Väisänen
Toiminnanjohtaja, YTM
Seksuaalineuvoja
Sinuiksi-palvelu/Pirkanmaan Seta ry

Ota yhteyttä

Puhelinneuvonta

Voit soittaa numeroon 044 300 2355

Päivystysajat

Päivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 19–21

Neuvontatyöntekijämme vastaavat puhelimeen ja kirjallisiin kysymyksiin päivystysaikoina. Voit lähettää viestin verkon kautta koska tahansa. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Aiheiden kiireellisyydestä riippuen viesteihin pyritään vastaamaan noin viikon viikon sisään.