Kysy neuvoaPäivystysajat

Päivystys on avoinna tiistaisin klo 16-17 ja torstaisin klo 13-14 numerossa 044 300 2355. Jos numero on varattu, lähetä tekstiviesti, niin otamme yhteyttä.

Puhelinpäivystys on tarkoitettu uusille asiakkaille, joten jos olet ottamassa yhteyttä toistamiseen, varaathan itsellesi oman puhelin-, skype- tai vastaanottoajan numerosta 044 988 5090 arkisin klo 9-16 tai lähetä tekstiviesti. Kiitos.

Voit kysyä meiltä mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen (mm. a-, bi-, homo- ja panseksuaalisuuteen tai lesbouteen) ja sukupuolen moninaisuuteen (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuuteen, transvestisuuteen, queer-identiteettiin) liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, seksuaalisuudesta, pari-, monisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, yksinäisyydestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

 

Anonyymi kysymyspalsta

Voit lähettää viestin verkon kautta koska tahansa. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Pyrimme vastaamaan kahden viikon sisällä kysymykseesi (poislukien loma-ajat). Kiireellisimmissä asioissa olethan yhteydessä puhelinpäivystykseen. 

Lähetä kysymys anonyymisti