Selaa kysymyksiä

Gayimpulssifantasiat

Minulla on ollut paljon naissuhteita ja seksiä heidän kanssaan. Fantasiatasolla myös miehet kiihottaa. Jään koukkuun kuviin joissa esiintyy miesvartaloita. Olen kokeillut muutamia kertoja miehen kanssa seksiä. Aktin jälkeen kiinnostukseni on laantunut. Masturboin kuitenkin usein miesten kuvilla. Käytännön tilanteissa olen kuitenkin pihalla. Saan naisten kanssa orgasmin ja haluaisin olla pelkästään naisten kanssa - mutta välillä gayimpulssifantasiat iskee. Mikä olen???

Hei. Monissa tutkimuksissa on käynyt selvästi ilmi, että ihmisten seksuaalisuus on yksilöllinen kooste erilaisista mieltymyksistä, odotuksista, fantasioista ja läheisyyteen ja kehoon liittyviä tuntemuksista. Voidaankin sanoa että kahta täysin samanlaista seksuaalisuutta ei ole. Yksinkertaistuksen vuoksi ihmisiä luokitellaan eri luokkiin, kuten homoihin, heteroihin tai biseksuaaleihin, mutta se ei kerro vielä paljoakaan heidän seksuaalisuudestaan. Kunkin seksuaalinen identiteetti on siis yksilöllinen kooste monista eri piirteistä ja harvoin yksi sana riittää kuvaamaan sitä. Identiteetti voi myös rikastua iän myötä.

Kerrot että sinulla on ollut seksiä niin naisten kuin miestenkin kanssa ja seksi naisten kanssa on tuonut paremman tyydytyksen. Oletko yhtä vapautunut silloin kun olet miesten kanssa kuin silloin kun olet naisten kanssa? Joskushan ylimääräinen jännitys tekee seksistä suorituksen josta jää pois vapautunut nautinto.

Käytät sanontaa että ajoittain gayimpulssifantasiat iskee. Seksuaalifantasiat ovat yksi merkittävä osa seksuaalisuudessamme ja ne antavat mahdollisuuden nauttia seksuaalisuudesta myös itsekseen. Heteroseksuaalisella ihmisellä voi olla homoseksuaalisia fantasioita ja homoseksuaalisella ihmisellä voi olla heteroseksuaalisia fantasioita. Läheskään kaikkien fantasioiden toteuttaminen käytännössä ei tuota vastaavaa mielihyvää kuin niin niiden kuvitteleminen omassa mielessään tai kuvien innoittamana ilman käytännön toteuttamista. Fantasiat usein yksinkertaistavat asioita ja joissakin fantasioissa voidaan yhdistellä sellaisia asioita, jotka käytännössä harvoin ilmenevät yhdessä. Voisiko olla niin että nämä fantasiat miesvartaloihin liittyen ovat sellainen lisämauste seksuaalisuudessasi, joka toimiikin vain mielikuvien tasolla ja joiden kautta voit vapaasti nauttia miesvartaloon liittyvästä estetiikasta. Voisitko antaa itsellesi luvan tutkia fantasioitasi ja nauttia niistä ilman suorituspaineita?
Jussi Nissinen, Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys