Selaa kysymyksiä

Anaali masturbaatio

Hei!

Olen 55v. mies! Olen nuorena kokenut kaverini kanssa anaali yhdynnän, useammankin kerran. Se oli ilmeisesti jonkinlaista kokeilua, mutta toi tyydytyksen, kun ei ollut tyttöjäkään saatavilla. Meillä ei ollut silloin käytössä liukuvoiteita, eikä kondomeja. Pelkällä syljellä liukastimme peniksemme.
Olen sen jälkeen harvakseltaan harrastanut anaali masturbaatiota, (vaimoni poissa ollessa) alkuun omatekosilla dildoilla ja vihanneksilla ja makkaralenkillä. Olen käyttänyt aina kondomia niiden päällä ja jotain rasvaa liukuvoiteena.
Nyt olen kuitenkin hankkinut imukuppi tekopeniksiä ja anaali tapin, sekä liukuvoidetta. Suurin tekopenis on läpimitaltaan n.5,5cm. Aloitan aina pienellä tekopeniksellä ja siirryn siitä suurempaan fiiliksen mukaan.
Olen lukenut paljon kauhujuttuja kuinka anaali löystyy käytettäessä isoja tekopeniksiä ja voi vahingoittaa peräsuoltaan ja pahimmissa tapauksissa peräsuoli luiskahtaa ulos. Minulla ei ole tarkoitus siirtyä nykyistä 5.5 cm (läpimitta) tekopenistä suurempiin. Kysyisin vielä kuinka pitkälle tekopeniksen voi työntää turvallisesti?
Voinko jatkaa "harrastustani" levollisin mielin vai onko syytä lopettaa?

Hei Moltsi

Kyllä voit jatkaa harrastustasi levollisin mielin, ellei harrastuksesi ole tähän mennessä tuottanut haavereita. Suurempaan siirtymistä en varmuuden vuoksi kuitenkaan suosittele. Mainitsemiasi kauhujuttuja toki liikkuu, mutta suurin osa niistä on nimenomaan juttuja. Suolethan ja kudokset ovat joustavia mutta voivat vaurioitua terävistä ja jäykistä esineistä. Sulkijalihakset ovat se kohta joiden kohdalla tulee olla erityisen varovainen, jotta ne voivat jatkossakin hoitaa tehtävänsä. Teet aivan oikein kun käytät runsaasti liukuvoidetta ja aloitat aina pienellä tekopeniksellä ja siirryt sitten vähitellen suurempaan fiiliksen mukaan. Koskaan sisään ei tule työntää jos kokee voimakasta kipua. Silloin on aina peräännyttävä ja sitten voi tutkia rentoutuuko sulkijalihakset jos työnnytään sisään huomattavasti hitaammin. Suosittelen että et lähde työntämään sisääsi pitkää jäykkää dildoa koska se voi aiheuttaa traumoja suolen seinämiin. Suurin tyydytyshän tulee eturauhasen hieronnasta. Eturauhanenhan ei ole kovin kaukana peräaukosta, senhän tavoittaa jo sormilla.

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys