Selaa kysymyksiä

Panoa miehen kanssa

Olen siis homo ja haluaisin panna miesystävän kanssa molemmat ei ole harrastanut seksiä koskaan kenenkään muun kanssa ja jos mies ystävä laukee sisääni voiko koskaan enää joku toinen mies laueta sisääni että vaarana on sukupuolitauti :(

Hei

Jos on takuuvarmaa että kummallakaan teistä ei ole ollut suuseksiä eikä yhdyntää kenenkään kanssa aiemmin niin silloinhan kummallakaan ei pitäisi olla seksitautitartuntaa. Silloin laukeaminen toisen sisälle ei voi välittää tartuntaa kummallekaan. Poikkeuksen tästä säännöstä muodostaa tilanne, jossa jommallakummalla olisi ollut suonensisäisten huumeiden käyttöä, mikä olisi mahdollistanut hiv- tai hepatiittitartunnan. Eli jos kummallakaan ei ole aiempaa tartuntaa niin kumpikaan teistä ei keskinäisen seksinkään jälkeen voi tartuttaa ketään ellei sen jälkeen ole ollut muita tartunnan mahdollistaneita kontakteja. Kannattaa kuitenkin olla sen mahdollisen seuraavan partnerin kanssa tarkkana. Jos ette ole varma siitä että hänellä ei voi olla tartuntaa niin suojatkaa itsenne kondomilla yhdynnässä.

Suosittelen lämpimästi keskinäistä ”lämmittelyä”, runsasta liukuvoiteen käyttöä (kumppanisi voi levittää sitä peniksensä päälle sekä peräaukkoosi ja –suoleesi sormillaan, mikä on jo sinällään kiihottavaa) ja hidasta asteettaista etenemistä niin yhdynnästä tulee teille kummallekin miellyttävä kokemus!

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys