Selaa kysymyksiä

Poika nimeltä Päivi

Olen mies, ja tykkään kauheasti naisten farkuista, jostain syystä onlyn farkut kiihottavat, ja omistan itsekkin muutamia, olenko transvestiitti?

Hei.
Pohdit sitä että oletko transvestiitti sen perusteella että tykkäät kauheasti naisten farkuista, erityisesi Onlyn farkuista, joita omistat muutamia. Transvestisuus määritellään usein niin että siinä ihminen haluaa ajoittain toteuttaa mm. pukeutumalla, meikkaamalla ja muuten eläytymällä itsestään löytämäänsä ”vastakkaisen sukupuolen” olemusta. Eli jos onlyn farkkuihin pukeutumalla saat kontaktin omaan naiselliseen olemukseesi ja saat siitä huomattavaa tyydytystä niin kyllä se vaikuttaa transvestisuudelta. Jos taas kyse on enemmänkin siitä, että ko. farkut ja niihin pukeutuminen herättävät sinussa nimenomaan seksuaalista kiihottumista niin kyse voi olla fetisismistä.

Transvestisuuden ja fetisismin raja ei ole kuitenkaan yksiselitteinen. Moni transvestiitti voi saada voimakastakin seksuaalista tyydytystä joihinkin asusteisiin liittyen. Ehkäpä silloin, jos farkkujen käyttö päättyy aina itsetyydytystuokioon ja haluat niistä eroon sen jälkeen kyse voisi olla enemmänkin fetisismistä.

Oli niin tai näin, niin sinulla täysi oikeus nautintoosi. Se on varmasti yksi merkittävä ilon lähde elämässäsi. Arvosta sitä. Suosittelen tutustumista dreamwearclub.net -sivustoon.

Hyviä hetkiä Onlyn farkuissa toivottaen

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys