Selaa kysymyksiä

Varjoni

Hei! Lapsuudessani halusin leikkiä tyttöjen kanssa mieluiten, olin vilkas poika mutta tyttöjen maailma kiehtoi! olin kuitenkin mukana poikana, suutelin tyttöjä ja esitin aina leikeissä miestä. Poikien kanssa, ainakin naapurinpojan kanssa leikkiessäni halusin hänen kanssaan olla tyttö, suutelimme ja leikimme kotia, jossa olin aina tyttö! Minulle jäi varjo, joka on seurannut minua tänne saakka!

Olen elänyt elämääni heterona, johtuen ajasta jossa elin, pohjanmaan ahtaassa yhteisössä ei ollut tilaa poikkeaville, menin naimisiin, joka johti eroon (ei tästä syystä) mutta toinen kerta jo onnistui, perhe on mielestäni voinut hyvin. Jotain on puuttunut, olkapääni takana on ollut hän, joka on kuiskannut useasti voimakkaastikin, kun on eteeni tullut upea poika, myöhemmin mies. Se on johtanut unelmiin olla jälleen tyttö miehen kainalossa. Ei se ole toteutunut, mutta en tiedä mitä tehdä. En haluaisi rikkoa perhettä mutta tunnen, jotain suurta on kokematta!!!

ps. Olen syntynyt 1940-luvulla. Taitaa olla toivotonta enää tehdä asialle mitään! En olisi uskonut, että saisin kirjoitettuani teille, olen helpottunut!

Hei! Onnitteluni että uskalsit kirjoittaa asiasta, joka on pyörinyt kauan mielessäsi ja jota olet joutunut pitämään kaikilta salassa hyvin, hyvin pitkään!

Toteat että jotain suurta on Sinulla kokematta: että voisit joskus olla tyttö miehen kainalossa. Lapsuudessasi löysit itsellesi naapurin pojan seurassa ihanan leikin, jossa sait olla tyttö. Tyttöjen maailma on kiehtonut sinua lapsuudesta lähtien ja podit, löytyisikö vielä jokin mahdollisuus eläytyä siihen muutenkin kuin omissa unelmissasi. Esteeksi näyttäisi nousevan se, että jos lähtisit etsimään sellaista suhdetta, jossa voisit toteuttaa unelmasi, voisi parisuhteesi ja sen myötä perheesi hajota.

Sinun unelmassasihan ei ole mitään väärää. Siihen sisältyy kokonaisvaltainen elämys, jossa voit asettautua toisen sukupuolen olemusmaailmaan ja kokea siinä roolissa toisen miehen hellää huolenpitoa. Sehän on vain rikkautta. Valitettavasti sosiaalinen ympäristösi ei ole antanut mitään tilaa sen toteuttamiselle omaa kunniaasi menettämättä.

Mitä tapahtuisi, jos kertoisit asiasta vaimollesi? Pystyisikö hän millään tavoin ymmärtämään sinua tässä asiassa? Vai pitäisikö hän sinua ”höyrähtäneenä”? Rikkoisiko se jotain teidän välillänne? Voisiko hän ymmärtää asian niin että unelmassasi ei ole kyse toisesta naisesta vaan sinussa piilevästä naisellisesta puolesta, joka haluaisi joskus tulla ulos ja kokea miehen sylin? Tiedän että monelle sen ymmärtäminen on liian haasteellista. Se on surullista ja ymmärrettävää.

Toinen kysymys on se, mistä voisi löytyä sellainen mies, joka ymmärtäisi halusi tulla naisena hänen syliinsä. Varmasti sellaisia miehiä on, mutta miten sellaisen onnistuisi löytämään! Pohdin tässä myös sitä, missä määrin eläytyminen tytöksi/naiseksi on halua pukeutua naisten vaatteisiin ja eläytyä naisen olemukseen myös ilman intiimiä kontaktia. Jos tästä on kyse, transvestiittiyhteisö voisi tarjota sinulle mahdollisuuden tavata muita samoin kokevia. Heillä on kotisivut osoitteessa www.dreamwearclub.net. Yhdistys järjestää Hauholla kahdesti vuodessa viikonlopputapaamisen, jossa kukin voi pukeutua haluamallaan tavalla.

Joskus fantasiat ovat parhaimmillaan fantasioina. Hyvin monilla ihmisillä on unelmia, joiden parissa tulee hyvä olo ja jonka kautta saa kontaktin muille näkymättömään puoleensa. Niistä saa voimaa arjen parissa. Osa näistä unelmista on sellaisia, että käytännön elämässä toteutettuna ne eivät toimikaan odotetulla tavalla. Vain kukin voi itse tutkailemalla tunnistaa onko unelma parhaimmillaan nimenomaan unelmana vai voisiko se toimia myös käytännössä muiden ihmisten parissa.

Jos haluat tulla kuulluksi ja ymmärretyksi tässä asiassa lisää, niin voit soittaa joko meidän päivystykseemme (ma ja to klo 19-21 puh. 044 300 2355) tai Dreamwearclubin päivystykseen (ks. tiedot heidän sivustoltaan).

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys