Selaa kysymyksiä

Naisten treenihousut

Hei olen 27 vuotias mies. Tykkään pukeutua naisten leveälahkeisiin treenihousuihin. Käytän niitä julkisesti ja myös itsetyydytyksessä. Onko se normaalia että kiihottuu kyseisistä housuista tosi paljon varsinki materiaalista?

Hei
Naisen leveälahkeiset treenihousut ja sen materiaali kiihottavat sinua ja tykkäät pukeutua niihin. Pohdit että onko se normaalia.

Se että jokin asustemateriaali herättää seksuaalista mielihyvää, ei ole lainkaan harvinaista. Usein siihen liittyy sekä näköhavainto että ihokosketus. Mm. nahka, kumi/lateksi, lyckra, nylonsatin ja muut urheiluasumateriaalit ovat sellaisia materiaaleja, jotka kiiltävät ja herättävät intensiivisen ihokontaktin. Jotkut ovatkin kuvanneet fetissiasumateriaalian ”toiseksi ihoksi” omaa ihoaan vasten. Monilla tällaisen materiaalin aiheuttama kiihottuminen tapahtuu ensimmäisen kerran jo lapsuudessa ja moni haluaa kokea sitä yhä uudestaan itsetyydytystilanteissa. Sitä voi pitää seksuaalisuuden yhtenä mausteena. Sitä ei siis tarvitse hävetä vaan voi antaa itselleen luvan nauttia sen tuomista hyvistä tuokioista. Toisaalta on hyvä varautua siihen, että osalle ihmisistä tällainen kiihottuminen tuntuu kovin vieraalta ja heidän on vaikea ymmärtää sitä, koska heiltä puuttuu omakohtainen kokemus asiasta.

Ongelmia tällaisesta kiihottumisesta voi tulla ajan kanssa silloin, jos se muodostuu ainoaksi tavaksi nauttia seksistä. Silloin se voi vaikeuttaa oman seksuaalisuuden toteuttamista yhdessä toisen ihmisen kanssa. Toisaalta esim. netin kautta voi hakea kontaktia toisiin vastaavasta fetissistä kiihottuviin ja saada sekä vertaistukea että nautinnollisia kontakteja. Sinulla on siis täysi oikeus nauttia löytämästäsi kiihottumisen muodosta. Itsetyydytys toki tulee tehdä niin että se ei häiritse muita ihmisiä.

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys