Selaa kysymyksiä

Exhibitionismi

Olen 21v jätkä ja fetissi/fantasianani on exhibitionismi ja kiihotun siitä todella paljon kun minua katsellaan, mutta miten sitä olisi mahdollista tehdä siten ettei häiritse muita eli miten sitä tulisi toteuttaa?

Hei
Olet huomannut kiihottuvasi todella paljon siitä, että sinua katsellaan ilmeisesti niin että olet alasti tai seksuaalisesti näkyvästi kiihottunut. Monille tällainen kiihottuminen kuuluu osana seksuaalista virittymistä seurustelusuhteessa tai satunnaisessa seksisuhteensa. Joillekin siitä on tullut keskeinen tai voimakkain kiihottumisen muoto ja silloin kohde voi olla itselle tuntematon. Silloin kun itsen näyttäminen alastomana/seksuaalisesti kiihottuneen on muodostunut hyvin merkittäväksi seksuaalisuuden muodoksi, onkin hyvä etsiä turvallisia, toisia ja itseä loukkaamaton tapa toteuttaa sitä, niin kuin sinä pyritkin tekemään. Muuten on riski toteuttaa sitä tavoilla, joista voi olla ikäviä seurauksia.

Seksuaalinen toiminta, seksi, on kulttuurissamme määritelty yksityisyyden piiriin kuuluvaksi asiaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että seksiin tarvitaan siinä mukana olevien omakohtainen suostumus. Tällaisen suostumuksen voi antaa lain mukaan vain 16 vuotta täyttänyt henkilö. Itsensä paljastelu seksuaalisen kiihottumisen saavuttamiseksi katsotaan seksuaaliseksi toiminnaksi. Eli sen toteuttamiseen tarvitaan katsojilta saatava lupa. Miten tällainen lupa olisi mahdollista saada? Yksi tapa siihen on se, että paljastelua tekee semmoisessa ympäristössä, jonne kaikki hakeutuvat toteuttamaan avoimesti omaa seksuaalisuuttaan tai seuraamaan sitä. Tällaisia ympäristöjä ovat mm. seksisaunat ja joidenkin seksitarvikeliikkeiden ns. takahuoneet. Niissä käy yleensä vai miehiä, jolloin ne eivät sovi miehille jotka kiihottuvat siitä että ovat naisen katseen edessä eikä myöskään naisille, jotka nauttivat siitä että tulevat katsotuksi. Esimerkiksi Berliinissä on erotiikka/seksiyökerhoja (esim. Kitcatclub) joissa käy sekä miehiä että naisia, sekä heteroita että bi/homoseksuaaleja ja joissa voi olla joko eroottisesti pukeutunut tai alasti.

Yksi tapa toteuttaa seksuaalisen paljastelun tarvetta voisi olla se, että laitat ilmoituksen seuranhakupalstalle, että nautit itsensä paljastelusta kaikille turvallisessa tilanteissa ja etsit sellaista seuraa, joka aidosti nauttii siitä. Siinä on tietysti riski, että joko jää vaille vastakaikua tai saa asiattomia vastauksia. Toisaalta eikö strip teasen ydin ole juuri itsensä hallittu ja kiihottava paljastaminen. Eli voisitko markkinoida itseäsi esim. polttareihin tai muihin illanviettoihin strip tease esiintyjänä. Jos tämä ajatus tuntuu hyvältä, niin sinun kannattaa toki miettiä hyvä asukokonaisuus josta vähitellen riisuudut sekä hyvä eroottinen/seksikäs koreografia ja harjoitella sitä etukäteen.

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys