Selaa kysymyksiä

Naisten vaatteissa

Hei. olen 21 v mies. Tykkään kotona pukeutua naisten vaatteisiin ja olen aika sinut asian kanssa. Mielessä kuitenkin pyörii pelko mitä jos naapurit näkee esim. ikkunasta jne. Järjellä yritän aatella, että kotoa saan pukeutua miten haluan ja mulle on ihan sama vaikka näkee mutta kuitenkin pelottaa. Tilasin netistä ihanan vaaleanpunaisen naisten paidan. Jos meen esim. se päällä keittiöön niin varmasti vastapuolen talosta näkee, en oo vielä uskaltanut. Onko teillä hyviä käytännön vinkkejä ja miten uskallan toteuttaa itseäni. Ärsyttää edes miettiä tallaista, kotona pitäisi saada tehdä mitä haluaa.

Hei!

Olet avain oikeassa siinä, että sinulla on täysi oikeus pukeutua kotonasi haluamallasi tavalla. Sinua ärsyttääkin se, että kuitenkin epäröit sitä käytännössä. On itse asiassa todella turhauttavaa, että edelleenkin kulttuurissamme sitä pidetään jotenkin naurettavana tai paheksuttavana kun pojaksi syntymässä määritelty pukeutuu tyttöjen ja myöhemmin aikuisuudessaan naisten asusteisiin. Miksi sitä ei pidetä kauniina asiana ja osoituksena ko pojan/miehen kyvystä nauttia eri puolistaan, pelkäämättä myöskään itsessään olevaa naista (jota monet miehisyyttään korostavat pelkäävät ja siksi vielä alistavat naisia). Samanlaista ongelmaahan ei ole tytöillä/naisilla. He voivat nykyään rauhassa mennä sovittamaan ja ostamaan miesten vaatteita.

Sinulle ilmeisesti pukeutuminen naisten asusteisiin on hyvin vahva mielihyvää tuova kokemus. Olet tehnyt sitä kotona, neljän seinän sisällä. Samalla olet miettinyt, miten naapurit reagoisivat, jos näkisivät sen. Onko siinä vain pelkoa vai onko siinä ehkä myös toivetta, että joku oikeasti näkisi sinut naisten asusteissa. Olisiko pukeutumiskokemuksesi voimakkaampi, jos voisit olla naisten asusteissa muiden nähden ilman pelkoa joutua kiusatuksi siitä? Jos sellainen kokemus kiinnostaa sinua, niin sinun kannattaa vierailla DreamwearClubin sivustolla (dreamwearclub.net). Sieltä saat tietoa erilaisista turvallisista tapaamisista eri puolilla Suomea. Niissä on aina mahdollisuus asusteiden vaihtoon.

Jos haluat varmistaa, että voit pukeutua ilman riskiä tulla nähdyksi, niin toki verhojen vetäminen ikkunaan on yksi keino turvata omaa yksityisyyttään. Ihania tuokioita vaaleanpunaisen naisten paidan kanssa!

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys