Epävarma seksuaalisuudesta!!!

Hei olen 14 v poika joka on pienestä asti tuntenut ihastusta tyttöihin sekä edelleen tunnen vetoa tyttöihin mutta nyt viikko sitten tunsin tietynlaista vetoa poikaan.

Kiihotun edelleenkin naisista mutta kiihotun myös siitä, kun ajattelen että toinen samaa sukupuolta oleva masturboi. En ole ikinä tuntenut mitään tunnetta samaan sukupuoleen mutta nyt ollessani 14 olen tuntenut pari kertaa. En pidä pojista mutta yksi aiheuttaa minulle epävarmuuden tunteen. En halua olla pojan kanssa mitään muuta kuin kaveri mutta tytön kanssa haluan. Muutama päivä sitten kuvittelin pussaavani tätä poikaa ja se aiheuttaa epävarmoja tunteita, vaikka en hänestä tykkää. Tyttöjä voisin pussata paljon mieluummin. En myöskään kiihotu SEKSISTÄ pojan kanssa. Olen kyllä aina pitänyt tytöistä enkä pojista! Onko tämä jokin vaihe, sillä koen itseni onnelliseksi jos olisin tytön kanssa yhdessä. Auttakaa nopeasti!

Kysynyt Huolestunut ja epävarma kokoajan

Vastaus

Hei!

Kerrot että kiihotut naisista mutta myös se kiihottaa, kun ajattelet jonkun pojan harrastavan itsetyydytystä. On itse asiassa hyvin tavallista, että varsinkin nuorena toisen pojan/miehen itsetyydytys kiihottaa poikia. Pojat vertailevat itseään toisiinsa muutenkin eri yhteyksissä. Itsetyydytys on uusi jännittävä asia, jonka moni haluaa jakaa toisen pojan kanssa ilman että siihen liittyisi kiinnostusta ko. poikaa kohtaan. Eli todella moni heteropoika/mies on nuoruudessaan kiihottunut nähdessään toisen pojan tyydyttävän itseään. Se on tutustumista omaan seksuaalisuuteen. Sen sijaan moni homopoika ei ajattele niinkään toisen pojan itsetyydytystä vaan enemmän itse poikaa, vähän samalla tavalla kuin sinä ajattelet tyttöjä.

Nyt olet huomannut, että yksi poika aiheuttaa sinussa epävarmuuden tunteita. Muutama päivä sitten kuvittelit pussaavasi häntä, vaikka et hänestä varsinaisesti tykkääkään. Tällainenkin on hyvin tavallista. Tuossa pojassa on jotain erityistä, joka jollain tavoin koskettaa sinua. Sen ei tarvitse merkitä sitä että olisit muuttumassa homoksi, Kyllä heteromiestenkin välillä voi olla helliä tunteita ja pientä ihastumista. Niitä harvemmin vaan ilmaistaan avoimesti (muuten kun sitten aikuisena joskus humalassa).

Kuten olet huomannut, kiihotut edelleen naisista eikä se varmaankaan mihinkään sinusta katoa. Se, että heterolla liittyy myös miehiin/poikiin ajoittain kiihottavia tai helliä tunteita ja reaktioita, kuulu asiaan. Samalla tavalla homomies voi kokea hetkittäin herkkiä tunteita ja reaktioita naisen seurassa. Ei me olla vain ”yhdestä puusta veistettyjä”, vaan meissä on kyky kokea monenlaisia tunteita. Eivät ne ole vaarallisia, ellemme itse tee niistä itsellemme ja toisillemme turhanpäiväisiä mörköjä.

Jussi Nissinen