Selaa kysymyksiä

Mun tekee mieleni naisten alusasuja

Olen jo pidempään katsonut naisten alusasuja, liivit piksut. On vain vaikeaa ostaa niitä, kun naiset katsovat silleen vaikeasti. Kerran seurasin lahdessa nuorta poikaa, joka osti liivejä ja piksuja. Olisin halunnut mennä mukaan sovittamaan niitä jonnekin.
Olen halunnut päästä naisen kanssa yhteyteen ja antaa pojallekin hyvää. Onko tämä yleistä toimintaa.

Hei!
Anteeksi että palvelumme ruuhkautumisen vuoksi pääsen vastaamaan viestiisi vasta nyt!

Naisten alusasut herättävät sinussa seksuaalista kiinnostusta. Naisten alusasut ovat monille miehille hyvin kiihottavia. Useimmille ne ovat kaikkein kiihottavimpia naisten päällä, mutta on paljon miehiä, jotka nauttivat siitä, että voivat itse pukeutua niihin. Se on yksi monista tavoista saada seksuaalista nautintoa ja sellaisenaan aivan OK. Moni kokee siitä kuitenkin häpeää eikä siksi uskalla mennä ostamaan naisten alusasuja, kun pelkää naismyyjän mahdollisesti tuomitsevaa katsetta. Ostaminen on kuitenkin aivan luvallista toimintaa, eikä sitä tarvitse hävetä. Sen sijaan alusasujen sovittaminen myymälässä on ongelmallisempi juttu varsinkin, jos siihen liittyy seksuaalista kiihottumista. Se on OK kotona mutta ei myymälässä. Seksi ja itsensä seksuaalisesti kiihottaminen eivät sovi julkiseen tilaan, jollainen kauppakin on. Täysin sopimatonta ja kiellettyä on mennä toisen perässä myymälän sovituskoppiin.

Toivoisit kontaktia sekä naisiin että poikiin tämän sinua kiihottavan asian tiimoilla. Sitä voit hakea esimerkiksi internetin deitti/kontaktipalveluiden kautta, esim. koodi.fi, joka on ilmainen. Käytät sanaa poika. Tiedäthän, että aikuinen ei saa lähestyä seksuaalisesti alle 16-vuotiasta poikaa tai tyttöä. Jos sen tekee, niin syyllistyy seksuaalirikokseen, josta on ankarat rangaistukset. Tämä pätee myös netin kautta tapahtuviin kontakteihin.

Sinulla on siis oikeus ostaa naisten alusasuja, mutta niistä nauttimisen paikka on omassa kodissasi, ei myymälässä. Toivottavasti löydät turvallisen ja toisia loukkaamattoman tavan nauttia naisten alusasujen tuottamasta mielihyvästä ja löydät vaikkapa netin kautta toisia ihmisiä, jotka haluavat osallistua kanssasi ko. nautintoihin.

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys