Selaa kysymyksiä

Ihastuminen?

Hei,
Olen miettinyt tässä pari päivää että miten tunnistaa onko tyttö kiinnostunut? Itse olen 17v tyttö, ja olen kait bi. Olemme samassa harrastuksessa ja tapaamme aina kerran viikossa. Se katsoo mua välillä ja meidän katseet kohtaa. En kuitenkaan pysty katsomaan häntä kauaa, ja käännän katseeni muualle. Tää tyttö on kattonu mua useesti siellä harrastuksessa, enkä tiiä mitä se merkitsee. En itsekkään edes tiellä olenko ihastunut häneen. Hän on vain jotenkin niin kaunis ja mukava. Itse vilkuilen nopeasti tätä tyttöä, enkä tiedä miksi. En uskalla mennä juttelemaan hänelle enkä lähettää viestiä. Kuitenkin eilen aloin jutella sille, ja menin sekasin kun se vastas...
Mitä tää on? Katsooko se vaan muuten vaan, vai merkitseekö katse että se haluaa tutustua..?

Hei!
Kerrot että tuo tyttö on mielestäsi kaunis ja mukava. Onkin vain hyvä, että menit juttelemaan hänelle. Niinhän me usein tehdään, mennään juttelemaan ihmiselle, joka tuntuu mukavalta. Sillä tavalla häneen sitten pääsee tutustumaan. Samalla sitten selviää onko hän kiinnostunut jatkamaan kontaktia. Tiedän kyllä että ei sen kontakti ottaminen alussa tunnu lainkaan helpolta, kun se jännittää ihan kamalasti. Se että menit ihan sekasin, kun hän vastasi sulle, kertoo vaan siitä, että taidat välittää hänestä todella paljon. Sinulle tuntuu olevan todella merkittävä asia, mitä hän sinusta ajattelee ja miten hän sinut kokee. Se tosiaan selviää vain tutustumalla häneen.

Muistathan että sinulla itselläsi on oikeus ihastua samalla tavalla kuin annat oikeuden tuolle tytölle ihastua sinuun. Joskus ihastukset ovat molemminpuolisia ja ne on todella upeita kokemuksia. Joskus taas käy niin että ihastukset eivät täysin osu yksiin. Senkään ei tarvitse merkitä maailman loppua. Itselleni on käynyt monta kertaa niin että olen ihastunut ihmiseen, empimisten jälkeen olen uskaltautunut tutustumaan häneen ja sitten on käynyt ilmi, että tuo toinen onkin kiinnostunut ystävyydestä, ei romanttisesta suhteesta. Niistä on sen jälkeen tullut parhaita ystävyyssuhteitani!

Toivotan sinulle onnea ja menestystä niin suhteessa tähän mainitsemaasi tyttöön kuin muutenkin tulevaisuudessasi! Uskalla ihastua toiseen, se on lahja kummallekin.

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys