Selaa kysymyksiä

Rajut fantasiat

Hei,

Olen vajaa kolmekymppinen nuori nainen. Elämä on ollut kovaa, vaikkakin nyt 10 vuotta olen ollut vakisuhteessa ja meillä on kaksi lastakin.

Mut yritettiin raiskata kun olin 18v, 20 vuotiaana jouduin raiskauksen uhriksi ja sen jälkeen ollut lähinnä seksuaalista ahdistelua mm. työssäoppimisohjaajalta (avasi rintaliivejäni, kosketteli, puhui ja ehdotteli rivoja) ja harrastuskaverilta, joka on kosketellut ja nylkyttänyt väkisin seinää vasten...

Nykyään en enää osaa nauttia ns. normiseksistä. Kiihotun alistumisesta ja raiskausfantasiat pyörii mielessä. Välillä toivon, että seksuaalinen häirintä menisi pidemmälle. Toivon, että mua vahingoitettaisiin samalla. En tiedä johtuuko siitä, että raiskauksesta tuli silloin syyttämättäjättämispäätös, kun ei ollut näkyviä vammoja vai miksi näin on?

Luulisi, että normaalisti ihminen ahdistuu ja pakenee tilanteita, mutta mulla on päinvastoin. Miksi?

Mies on ottanut kovempia otteita käyttöön mm. sidontaa, anaaliseksiä, tukasta repimistä, läpsyttelyä jne, mutta kun tuntuu ettei mikään riitä: pitäisi jo hellästi kuristaa, panna väkisin, avokämmentä kasvoille, reikien venytystä jne....

Pää ihan sekaisin, mikä mun on?!

Hei
Olet joutunut raiskausyrityksen kohteeksi 18-vuotiaana, sinut on raiskattu, kun olit 20v ja sen jälkeen olet toistuvasti joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Kaiken lisäksi raiskaus ei johtanut syytteisiin, kun ei löydetty näkyviä vammoja. Nyt toteat, että et osaa nauttia normiseksistä vaan miehesi joutuu ottamaan yhä kovempia otteita ja toivot että sinua vahingoitettaisiin, jotta saisit siitä nautintoa. Mietit voisiko tämä liittyä siihen seksuaaliseen väkivaltaan ja omien rajojesi seksuaaliseen ylittämiseen. Kyllä hyvinkin voi!

Kuten totesit, osa ihmisistä kaikin keinoin pyrkii välttämään traumatisoineen tilanteen tai sitä vähänkin muistuttavan tilanteen uusiutumista elämässä. Hyvin monilla seksuaalisten rajojen traumatisoiva ylittäminen kuitenkin johtaa siihen, että ei pysty nauttimaan tavanomaisemmasta seksistä vaan tarvitsee hyvinkin voimakkaita traumaa muistuttavia tilanteita kiihottuakseen riittävästi. Trauma on sisäistynyt osaksi seksuaalista käsikirjoitusta.

Toki ihmisellä voi seksuaalisiin käsikirjoituksiin sisältyä raiskausfantasioita ja toivetta sadistista toimintaa kohtaan sovituissa rajoissa ilman sitä edeltävää omaa traumatisoitumista. Silloin se on kuitenkin kyse aikuisten kahdenkeskisestä leikistä. Se miten kuvaat suhdettasi seksiin, on aivan jotain muuta ja sopisi hyvin juuri traumataustaan.

Suosittelen lämpimästi, että otat yhteyttä Raiskauskriisikeskukseen: ks: www.tukinainen.fi. Sieltä saat tietoa eri mahdollisuuksistasi saada apua asian käsittelyyn. Se että saat asiantuntevaa apua sinuun kohdistuneiden seksuaalisten rajojen rikkomisten käsittelyyn, voi heijastua seksuaalisuuteesi, niin että et enää tarvitse siinä rajojesi yhä rajumpaa ylittämistä ja vahingoittamisen mielikuvia.

Älä jää yksin tämän asian kanssa. Epätoivo muuttuu toivoksi paremmasta elämästä ja seksuaalisuudesta, kun et jää asian kanssa yksin vaan haet ja saat asiantuntevaa apua!

Jussi Nissinen

Aiheet


Aseksuaalisuus
Hengellinen kaltoinkohtelu, eheyttäminen
Huolestunut vanhempi
Huono kohtelu palveluissa
Identiteettipohdinnat
Ikääntyminen
Kaapista ulostuleminen
Kun kumppanini ei ole sitä mitä oletin
Kun perhe tai läheiset ei hyväksy
Lapsen ja nuoren kehitys
Lasten saaminen ja vanhemmuus
Osakulttuurien haasteita
Palvelujen saatavuus
Pari- ja monisuhteet
Parisuhteen ja perheen muodostaminen
Pelot
Perhe ja suku
Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen väkivalta
Seksuaaliset mieltymykset
Seurustelun aloittaminen
Sukupuolen moninaisuus
Syrjintä- ja kiusaamiskokemukset
Terveys
Terveys, mielenterveys
Työelämä
Ulkonäkö
Uskonto ja hengellisyys
Vaikeus hyväksyä itseään
Vertaistuki
Yhteiskunta, lainsäädäntö
Yksinäisyys